BSComputer

Softver

Softver

Softver

PROIZVODNJA SOFTVERA

Na osnovu bogatog višegodišnjeg iskustva, programerski tim firme BS Computer je u stanju da ispuni Vaše najkompleksnije zahteve vezane za proizodnju softverskih potrebnih za Vaše poslovanje.
Koristimo najmodernije alate i programske jezike, kako bismo korišćenjem objektno-orijentisane metodologije i primenom najmodernijih metoda za projektovanje, izradu i razvoj softvera proizveli rešenja koja zadovoljavaju Vaše potrebe i kriterijume.

DISTRIBUCIJA SOFTVERA

Pored proizvodnje softvera, BS Computer se bavi distribucijom softvera.

INFORMATIČKI INŽENJERING

BS Computer u okviru svog odeljenja za informatički inženjering Vam pruža mogućnost projektovanja, izrade i implementacije informacionih sistema raznih namena u skladu sa Vašim potrebama. Pored navedenog postoji mogućnost implementacije nekog od gotovih rešenja naše ili neke od partnerskih firmi. U okvuru toga Vam nudimo IT konsulting usluge koje garantuju pronalaženje i implementaciju funkcionalno i finansijski najoptimalnijeg rešenja za Vaše preduzeće. Naša ponuda između ostalog obuhvata prodaju i konsalting u vezi legalizacije i nabavke legalnog softvera vodećih svetskih proizvođača aplikativnog softvera.