Web dizajn

 • Web dizajn
 • Optimizacija web sajtova
 • Reference

BS Computer u okviru svog delovanja pruža usluge izrade internet prezentacija (web sajtova).

Najčešće Internet prezentacija Vaše firme se izrađuje na srpskom (eventualno na engleskom). Po tipu poslednjih godina standard je prezentacija dinamičkog karaktera, što omogućava da se sadržaji koji se unose u web sajt dinamički generišu svaki put kada korisnik poseti web sajt (što omogućava da sajt bude interaktivan u odnosu na posetioca, da se programira kada će se određeni sadržaji pojavljivati na web sajtu, itd.). Najčešće ovakve sajtove pokreće CMS (Content Management System - Sistem za upravljanje sadržajem).

Prednost našeg rešenja je korišćenje web sajt šablona, što omogućava da se brzo i relativno jeftno može menjati grafički dizajn (kompletan izgled) web sajta bez potrebe da se svi podaci/sadržaji ponovo unose.
Osnovni web sajt se sastoji od sledećih celina:

 • Javni deo web sajta (vidljiv od strane posetilaca web sajta, prikazuje sadržaje koje ste postavili).
 • Administratorski deo web sajta (mogu da pristupe administratori web sajta, sastoji se od alata pomoću kojih se upravlja radom web sajta).
 • Jednostavan sistem za prikaz reklamnih banera na web sajtu (jednostavan po pitanju prikaza statistike, kao i po mogućnostima za prikaz banera – moguće je bilo gde u okviru web sajta prikazivati samo banere jedne dimenzije).
 • Sistem za glasanje/ankete.
 • Mogućnost za kreiranje odeljaka, kategorija i članaka, što bi se koristilo za logičku organizaciju web sajta po Vašim potrebama (grupisanje sadržaja po tipu proizvoda, načinu i mestu primene, ...)
 • U okviru članaka je moguće implementirati jednostavnu galeriju slika.
 • Mehanizam za optimizaciju sadržaja web sajta za web pretraživače.
 • Mogućnost za registraciju posetilaca web sajta (na osnovu toga je moguće da određene sadržaje vide samo registrovani posetioci).
 • Mogućnost da posetioci preuzimaju sadržaje web sajta putem RSS programa, slanje sadržaja web sajta drugima putem emaila, prikaz strana optimizovanih za štampu.
 • Mehanizam za pretraživanje web sajta, kroz opcije Pretraga i Napredna pretraga, koji omogućava kvalitetnu pretragu internet prezentacije za bilo kojim pojmom koji se spominje u sadržajima objavljenim na prezentaciji.

Kao dodaci pored osnovnog web sajta, postoji mogućnost da se web sajt u budućnosti proširi sa naprednom galerijom slika, reklamnim baner servisom, forumom, mailinglist/newsletter sistemom za obaveštavanje posetilaca/klijenata putem emaila...

Internet prezentacija se izrađuje primenom najnovijih tehnologija i metoda, a prednosti toga su: optimizacija internet prezentacije za pretraživače, mogućnost da se uradi redizajn web sajta brzo i jednostavno, olakšano proširivanje web sajta novim mogućnostima, brzo učitavanje strana na kompjuteru posetioca, optimizacija strana za štampu.
U okviru IZRADE OSNOVNOG WEB SAJTA obuhvaćene su sledeće usluge:

 • Izrada vizuelnog i strukturnog rešenja internet prezentacije u saradnji sa ljudima zaposlenim u Vašoj firmi;
 • Postavljanje (objavljivanje) i podešavanje internet prezentacije na web serveru;
 • Prijavljivanje internet prezentacije na vodeće svetske i domaće internet pretraživače, kataloge i direktorijume (Google, Yahoo, Bing, DMOZ, MSN, Pogodak, Krstarica, Pretrazivac, ...) kako bi potencijalni posetioci lakše pronašli Vašu internet prezentaciju;

Da bi Vaš sajt bio posećen potrebno je da ga ljudi lako pronađu na internetu kada traže neki pojam/ključnu reč... Zato je neophodno da bude prijavljen na što veći broj pretraživača i direktorijuma web sajtova.

Naravno da ovo nije dovoljno... Da bi se Vaš web sajt nalazio među prvim rezultatima pretrage za nekim pojmom, neophodno je izvršiti SEO (Search Engine Optimization) optimizaciju web sajta i prateće SEO aktivnosti nad web sajtom.

BS Computer nakon dosta godina iskustva sa pružanjem ovakve vrste usluga može obezbediti da se Vaš web sajt nađe među prvim rezultatima pri pretrazi na Google, Bing, Yahoo i drugim pretraživačima.