Knows how

bs computer

7 godina uspešnog poslovanja firme BS Computer

BS Computer

7 godina uspešnog poslovanja firme BS Computer

Pre 7 godina – 10.10.2005. osnovan je BS Computer i danas slavimo 7 godina postojanja i uspešnog poslovanja. Iz tog razloga hteo bih da se zahvalim svima vama – našim prijateljima, klijentima, partnerima… na saradnji u prethodnom periodu sa nadom da će naša buduća saradnja biti još bolja, kvalitetnija i uspešnija.
Saša Bajić
vlasnik i direktor

Saznajte nešto više o firmi BS Computer

BS Computer je osnovan 10. oktobra 2005. godine sa sedištem u Zrenjaninu.

Od osnivanja, tokom prethodnih godina, prešli smo dug i težak put od firme sa jednim zaposlenim, do firme koja zapošljava u stalnom radnom odnosu više visoko obrazovanih i stručnih ljudi sa diplomama iz IT oblasti, kao i određen broj stručnih saradnika specijalizovanih u odredenim segmentima IT. Ovakav tim zajednicki konstantno radi na unapređenju poslovanja i na povećanju kvaliteta i obima usluga koje pružamo. Mi se trudimo da maksimalno iskoristimo sve mogućnosti koje pružaju informacione tehnologije kako bismo našim klijentima omogućili primenu najkvalitetnijih i najnovijih rešenja iz ove oblasti.

 

Trenutno okosnicu našeg poslovanja predstavljaju usluge u vezi rešenja po sistemu „ključ u ruke“, usluge IT Outsourcinga čime naši klijenti umesto da imaju svoj IT sektor, svu brigu u vezi sa informacionim tehnologijama u okviru svog preduzeća prepuštaju nama, kao i usluge u vezi sa računarstvom u oblaku(cloud computing).

U periodu od osnivanja firme pa do danas hteli bismo da izdvojimo par bitnih momenata u razvoju firme.

 

  • U prvoj godini osnivanja firme delatnost se obavljala u prostoru veličine oko 12m2, tokom godina kako se firma razvijala i rastao broj zaposlenih prostor firme je povećan na oko 100m2, a trenutni planovi su da se uskoro prostorije firme povećaju za još dodatnih 100m2 zbog povećanja obima poslovanja, kao i da se otvori dodatna poslovna jedinica izvan Zrenjanina.
  • Na početku su pružane isključivo informatičke usluge, da bi se tokom godina delatnost firme proširila na sistem integraciju, a potom i na veleprodaju i maloprodaju računara i računarske opreme.
  • U paletu proizvoda i usluga uvedena je proizvodnja servera i mrežnih skladišta podataka, kao i pratece usluge koje po kvalitetnu i funkcionalnosti ne zaostaju za vodecim vendorima u ovoj oblasti.
  • Izgrađen je mini centar za obradu podataka, za pružanje usluga iznajmljivanja servera, virtualizacije i računarstva u oblaku.. Aktivno se radi na proširenju kapaciteta centra za obradu podataka. Usluge našeg centra za obradu podataka koriste renomirane firme iz Srbije i okruženja koje su prepoznale kvalitet usluga koje pružamo.
  • Tokom godina BS Computer postaje Dell Registered Partner, MikroTik OEM Vendor, AVG Reseller, prikljucuje se u Microsoft Partner Network…
  • Razvijeni su partnerski odnosi sa vodećim srpskim telekomunikacionim operaterima i proizvođačima poslovnog softvera.