Knows how

BS Computer

BS Computer postao autorizovani partner za Malwarebyte u Srbiji

BS Computer

BS Computer postao autorizovani partner za Malwarebyte u Srbiji

BS Computer

Malvarebites Endpoint Security je platforma za zaštitu od krajnjih tačaka koja koristi više tehnologija za proaktivnu zaštitu računara od nepoznatih i poznatih pretnji.

 • Blokira malware i ransomware programe u momentu pojavljivanja(zero-hour protection): Smanjuje šanse za gubitak podataka i uštede na IT resursima tako što štiti od nultog malvare-a i ransomvare-a koji nedostaju tradicionalnim bezbednosnim rešenjima.
 • Uklanja sve tragove zlonamernog softvera: Iskorišćava tehnologiju povezivanja i brisanje na ponovnom pokretanju radi uklanjanja svih tragova malvera, uključujući i zlonamerne artefakte.
  Zaustavlja zlonamerne veb stranice: sprečava pristup poznatim zlonamernim IP adresama tako da su krajnji korisnici proaktivno zaštićeni od preuzimanja malvera, pokušaja hakovanja, preusmeravanja na zlonamerne veb stranice i malverziranja.
 • Oslobađa IT resurse: održava produktivnost čuvajući sistemski rad i smanjujući potrebu za ponovnim pokretanjem. Smanjuje opterećenje IT odeljenja.
 • Zatvara sigurnosnu prazninu Apple-a: brzo uklanja malver i advare sa Mac endpoint-ova sa zasebnim klijentom koji radi samo na klijentima.

Malvare Breach Remediation je platforma za otkrivanje i sanaciju opasnosti, kompletno uklanja napredne pretnje sa računara, uključujući i Mac računare.

 • Lov na zlonamerne programe: otkriva nove i neotkrivene zlonamerne programe. Koristi Malvarebites pravila ponašanja i heuristike za otkrivanje zlonamernih programa . Pristupa indikatoru kompromisa (IOC) od alatki za otkrivanje prekršaja trećih strana i spremišta od sveobuhvatnog otkrivanja.
 • Remelates malvare brzo: uklanja sve tragove infekcija i srodnih artefakata, ne samo primarnog korisnog opterećenja ili infektora. Eliminiše rizik od novih napada ili bočnih pokreta koji iskorišćavaju tragove zaostalih malvera. Malverbites je de facto lider u remediaciji malvera – pouzdan milionima i dokazano od strane AV-Test.org.
 • Smanjuje vreme zaustavljanja drastično: Omogućava vam da usmerite napore ka važnijim projektima, nasuprot bezbroj potrošenih časova za rešavanja incidenata povezanih sa malverom i hardvera za ponovno prikazivanje slika u vašem preduzeću.
 • Smanjuje vreme prelaska pretnje: otkriva napredne pretnje koje su vaši drugi slojevi bezbednosti propustili, zatvarajući prozor između otkrivanja i remedijacije. Smanjuje izloženost zlonamernim aktivnostima
 • Zatvara sigurnosni jaz Apple: brzo uklanja malver i advare sa Mac endpointova. Čisti OS Ks sistem za manje od jednog minuta od početka do kraja. Odvojeni programi GUI i komandne linije omogućavaju fleksibilno korišćenje uz pomoć popularnih rešenja za upravljanje Macom (npr. Apple Remote desktop, Casper Suite, Munki). Omogućava daljinski, automatizovan rad koristeći shell ili AppleScript naredbe. Administratori sistema i odgovarajući slučajevi mogu sakupiti informacije o sistemu pomoću komandne komande Snapshot.