Knows how

BS Computer

AVG distribucija u Srbiji

BS Computer

AVG distribucija u Srbiji

BS Computer

„BS Computer“ SA je distributer antivirus programa AVG. Tim „BS Computer“-a vam pruža izuzetno kvalitetnu tehničku podršku, pomoć pri instalaciji i konfigurisanju, kao i veoma brzu isporuku AVG antivirus programa.
Kao što je opšte poznato AVG Vam obezbeđuje sigurnu kupovinu, bankarske poslove, gledanje video materijala, preuzimanje fajlova, pretragu interneta, razmenu elektronske pošte i razgovor. AVG Vam skenira svaki dokument koji preuzmete, kao i svaki link na koji kliknete.

 

AVG se razlikuje od drugih antivirus programa jer sprečava potencijalne pretnje da dođu na vaš računar ili poslovne mreže i tako vam naprave problem, bez žrtvovanja performansi Vašeg računara.
AVG Antivirus postoji u besplatnoj-FREE verziji koja je dozvoljena da se instalira na računarima fizičkih lica za kućnu-nekomercijalnu upotrebu. Korišćenje AVG Antivirus Free verzije je zabranjeno u firmama (svim pravnim licima ili slično kada se računar koristi u komercijalne svrhe).

Najprodavaniji AVG prizvodi su:
  •  AVG ANTI-VIRUS – vam nudi zaštitu u realnom vremenu od raznih vrsta pretnji sa Interneta. Bezbedno razgovarajte, preuzimajte muziku, filmove i razmenjujte dokumente.
  •  AVG INTERNET SECURITY – omogućava višeslojnu zaštitu za sve što radite online, što znači da ne morate da brinete o neovlašćenom pristupu vašim podacima, o virusima ili slučajnim posetama zlonamernim sajtovima.
  •  AVG ANTI-VIRUS BUSINESS EDITION – izuzetna zaštita radnih stanica Vaših zaposlenih. Pruža Vam automatizovanu bezbednosna ažuriranja, nadgledanja i izveštavanja.
  • AVG INTERNET SECURITY BUSINESS EDITION – kompletna zaštita radnih stanica Vaših zaposlenih. Zaštima email servera od neželjene pošte, fišinga i ostalih pretnji putem elektronske pošte.
  • AVG FILE SERVER EDITION – zaštita za Windows file servere. Sprečite širenje malware i sličnih štetnih programa kroz računarsku mrežu. Smart scanning obezbeđuje da vaši serveri funkcionišu bez ometanja i bez smanjene efikasnosti. Ukoliko još danas želite sigurnost sa AVG-om kontaktirajte nekog iz tima „BS Computer“ na podrska@bscomputer.com ili na 023-601-200.
Linkovi:
  1. http://www.sk.rs/2013/01/sktr08.html